Hírek
ápr 28

Fitt a tavasz! 2019

A Well&Fit magazin ismét várja a sport szerelmeseit a MOM Sportközpontba. A fellépők között ott lesz Rubint Réka, Katus Attila, Péntek Enikő, Tatarek Rezső, de sok…

…érdekes szolgáltatással is megismerkedhetnek az érdeklődők az egészséges táplálkozáson át az orvosi konzultációig.

1.

Dr. Gógl Álmos – sportorvos a felmerülő problémákra ad javaslatot. Többek között:

  1. Mozgásszervi sérülések diagnosztikája és konzervatív, vagyis nem műtéti terápiája.
  2. Edzéshatékonyság fokozása, súlyproblémák kezelése, teljesítménymérés.
  3. Krónikus betegségek, gyógyszer nélkül, mozgással történő terápiája.
  4. Sérülésmegelőzés

2.

Magyarországon egyedülálló a Sportgenetikai szolgáltatás, melynek alapítói – Dr. Gógl Álmos sportorvos és Dr. Tánczos Balázs igazságügyi genetikus szakértő. A Fitt a tavasz! 2019 résztvevői az elsők között tapasztalhatják meg a jótékony hatását.

Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene valamilyen testi és/vagy lelki problémával, de aki egészséges, annak is komoly kihívást jelent napjainkban azt a teljességet megvalósítani az életében, amit angolul összefoglalóan a well-being fejezi ki.

Ismerd meg magad és így már tudni fogod, hogy a génjeidbe kódolt adottságok alapján hogyan hozd ki az életedből a maximumot!

3.

Gyalogolj tudatosan! A WALKenergie egy olyan csoportos, szakképzett edzői irányítással végzett módszer, mely hatékony zsírégető mozgás, kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül bárkinek. Számos kutatás bizonyította már a gyaloglás előnyeit. Tömegesen alkalmazható és hatékony fegyver, különböző betegségek megelőzésében.

Különösen előnyös és ideális azok számára, akik életükben soha, vagy évek óta nem végeztek rendszeres testedzést, viszont szakítani akarnak ellustult életmódjukkal. A gyaloglás nemcsak sokkal egészségesebb a futásnál, de alkalmazásával gyorsabban is fogyunk. Szinte semmilyen kockázattal nem jár, viszont számos előnye van:

  • jó közérzetet biztosít
  • erősíti a szívet és érrendszert
  • javítja a tüdő és a légzés hatékonyságát
  • növeli az izomtömeget
  • csökkenti a zsírtömeget
  • növeli a csontsűrűséget
  • oldja a stresszt
  • lassítja az öregedést
  • nem utolsó sorban pedig az egyik legkevésbé sérülésveszélyes sport

A WALKenergie gyaloglógép különlegessége, hogy nem elektromos, hanem mechanikus, vagyis szalagját mindenki saját erőből mozgatja. A sétáló mozgás pedig egyszerű, könnyen követhető lépéskombinációkkal válik változatos, szórakoztató, de rendkívül hatékony zsírégető edzéssé.

#fittatavasz #2019 #DrGoglÁlmos #sportorvos #sportgenetika #DrTánczosBalázs #walkenergie #sport #egészség #kommunikáció #purecom

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük